Betalen en Verzenden

Hallo en welkom op de pagina betalen en verzenden! Hier kunt u alle nuttige informatie over de voorwaarden van onze levering van goederen vinden.

Wij trachten uw bestelling zo snel mogelijk (binnen 2 werkdagen na binnenkomst bestelling) af te leveren. Helaas zijn ook wij afhankelijk van fabrikanten. Het kan dus voorkomen dat een product niet voorradig is op het moment van bestellen en u dus langer zult moeten wachten. De actuele voorraadstatus staat bij het product. U ontvangt bij bestelling van ons een bevestiging met daarin uw bestelnummer en een bestelstatus. Indien er een verandering in de status van uw bestelling plaatsvindt (bv. Uw bestelling is verzonden via PostNL) dan wordt dit u per email meegedeeld. Zo blijft u op de hoogte van de status van uw bestelling. LET OP: Een wijziging in de status van uw bestelling wordt direct vanuit onze database per email naar u verzonden.

Verzendkosten

Type verzending Naar locaties Levertijd Verzendkosten
Brievenbuspakje+ Alleen in Nederland 1-2 dagen
Maandag - Vrijdag
€. 3.32
Brievenbus post Belgie 4-6 dagen
Maandag - Vrijdag
€. 8.40
Pakket (max 2Kg) Alleen in Nederland 1-2 dagen
Maandag - Vrijdag
€. 6.95
Pakket (Track & Trace / Max 2Kg) Belgie 4-6 dagen
Maandag - Vrijdag
€. 13.00

Gratis verzending

Bij een bestelling met een orderwaarde van meer dan €75,00 dan zal uw bestelling gratis worden verstuurd binnen Nederland.

Voorwaarden Games4Gamers.nl

Betaal Methodes

Bij games4gamers.nl kan er met de volgende betaalmethodes worden betaald: Overboeking - IDEAL - Creditcard (Mastercard, Maestro en Visa)

Onze website maakt gebruik van een SSL certificaat tijdens het aanmaken van een account en het afrekenen. Voor de afhandeling van onze betalingen maken wij gebruik van een betalingspartner: Mollie. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Prijzen

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzending

PostNL zal in de meeste gevallen op de gewenste leverdatum uw artikelen afleveren. Doorgaans ontvangt u uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen nadat u een bestelling heeft betaald en mits op voorraad.

Order annuleren

Zolang je artikel nog niet verzonden is, kun je annuleren. Dit kun je dan in je account doen bij het artikel in je bestelling. Maar we werken razendsnel. Daardoor is je artikel soms verzonden voor het annuleringsverzoek binnenkomt. Uiteraard kun je dan binnen de zichttermijn retourneren.

Garantie

Op al onze artikelen zit standaard de door de fabriek c.q. importeur vastgestelde garantie. Voor alle elektronica is dit de Nederlandse fabrieksgarantie. Deze garantie is niet overdraagbaar en wordt uitsluitend verleend op vertoon van de originele door Games4gamers aan de klant afgegeven aankoopfactuur tezamen met het bijbehorende, volledige ingevulde garantiebewijs (indien aanwezig in doos). De service op de artikelen die u bij ons besteld hebt wordt verleend door de fabrikanten c.q. importeurs of door een door hen geselecteerde serviceorganisatie.

Herroepingsrecht/Retouneren

Bij uw bestelbevestiging wordt automatisch een herroepingsformulier meegezonden. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na het versturen/melden van de retour heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dit kunt u aangeven door het formulier in te vullen en binnen 14 dagen vanaf de besteldatum retour te sturen. Hier kunt u het formulier downloaden. Je kunt het artikel retourneren: (1) binnen de zichttermijn van 14 dagen. (2) als het artikel compleet is (3) in de originele staat en fabrieksverpakking. (4) met de originele factuur. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Dit is een demo winkel. Er zullen geen bestellingen worden uitgevoerd.

To Top